Varför ska man välja en takskjutport?

Dockab AB erbjuder dig takskjutport​ar av mycket god kvalitet. Det kan vara svårt att själv veta vad man ska ha för port där hemma om man inte är så insatt i ämnet. Men det är viktigt att du väljer en med omsorg för att det inte ska bli fel i slutändan. Men väljer du en takskjutport så blir det nästan alltid rätt. Det är för att den är väldigt smidigt och passar in i de flesta garage och är därför optimal för de flesta förvaringsutrymmen, då speciellt garage där man kör in sin bil, motorcykel, cykel eller moped dagligen.

​ Eftersom att den är utformad på ett sådant smidigt sätt tar den heller ingen stor plats och du har utrymme att förvara annat som du önskar där.

Kombinera takskjutporten med autoöppning

Om ni är en familj där någon är äldre eller handikappad så att det kan vara för svårt eller tungt att öppna en vanlig port är det till stor fördel man kan kombinera sin takskjutport med en automatiserad öppningsfunktion. Det innebär att du med en fjärrkontroll kan öppna din port när du sitter i bilen och slipper gå ut för att göra det. Det är också skönt för vem som helst som ändå kan göra det då man spar tid och slipper gå ut från bilen om det kanske regnar och är kallt utomhus. 

Det är väldigt smidigt att installera en takskjutport från Dockab AB då de finns att få tag på i många olika storlekar från dem. ​Men det är viktigt att tänka på att man installerar dem korrekt från början och är noga med att skenor och funktioner kommer dit som de ska för att den ska fungera korrekt och hålla i många år framöver.